Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
top of page

LEADING 
ЛИЧНОСТИ

ОСНОВАЧКИ ПАНЕЛ

snazaroo-face-paint-classic-color-white-

ДЕЈВИД В.

Ко-основач

snazaroo-face-paint-classic-color-white-

СЗР

Главен аналитичар и ко-основач

ОФИЦИЈАЛЕН ПАНЕЛ

400207100111_99995.jpg

SHIZZY. ЈОСИ

Модератор на Фејсбук група

Нигерија

gf-1.jpg

СОФИЈА ОЛИВИЈА

Аналитичар и медиумска личност

Холандија

original_d172c4b8-5a26-4415-8abb-876ee96e989d_IMG_20220206_070713.jpg

ШАМС

Одржувач на сите канали и агент за комуникација со инвеститорите

ПОКРИЕЊЕ НА СОЦИЈАЛНИТЕ МЕДИУМИ

115961731_621112088537036_57572038771789

ЏУЛИЕ ФАРНАНДЕЗ

Покриеност на социјалните медиуми

Катар

dh-2.jpg

ЏУЛИЕТА КРАЛИЦА

Покриеност на социјалните медиуми

Шри-Ланка

FB_IMG_1621108884776.jpg

КУЗ НИРО

  • Social Media Coverage

Покриеност на социјалните медиуми

Нигерија

bottom of page