Powered by ProofFactor - Social Proof Notifications
top of page

Payment 

ВИП СИГНАЛИ - ВИСТИНСКИ КЛИЕНТИ

Verified sign

Можете да изберете еден од нашите начини на плаќање под овие - 

И по плаќањето треба да ја испратите вашата слика од екранот за плаќање преку „ WhatsApp  or  Telegram

Откако ќе го завршите плаќањето, ќе ви испратиме копија од фактурата на вашата е-пошта -

PAYPAL

paypal payment method logo

КРЕДИТНА/ДЕБИТНА КАРТИЧКА

visa-and-mastercard payment method logo

Оваа опција е подолу. Ве молиме скролувајте надолу

СКРИЛ

skrill payment method logo

НЕТЕЛЕР

Neteller payment method logo

Wise
Transfer

wise transfer payment method logo

БИТКОИН

Bitcoin payment method logo

Контактирајте не за врска за плаќање - кликнете овде

СОВРШЕНИ ПАРИ

Perfect money payment method logo

U22050471

ЖИЧЕН/БАНКАРСКИ ПРЕВОЗ

Bank wire transfer payment method logo

Контактирајте не за банкарски информации - кликнете овде

PAYONEER

Payoneer payment method logo

32424403

WEBMONEY

Webmoney payment method logo

WIMD 212531628939

Western Union

Western union payment method logo

446 471 579

Astropay

Astro pay payment method logo

4 po na xB v

Epay

ПЛАЌАч

Epay payment method logo
Payeer payment method logo

P1042438242

bottom of page